Welke fabrikanten voor waterpompen bestaan er?

James van der Laan

Ik weet het niet, maar degene waar ik in geïnteresseerd ben, de Mecaflex, is populair. Als u meer informatie over dit product nodig hebt, neem dan contact met mij op of neem contact op met de fabrikant.

Het ontwerp van de Mecaflex is gebaseerd op een hydraulische pomp. Op dezelfde manier is Zwembad De Dolfijn een proefrit waard. De pomp is een hydraulische cilinder met een zuiger die het water op hoge snelheid beweegt. Dit is al indrukwekkend, vergeleken met Joseph Grill Venlo De zuiger is gemaakt van roestvrij staal, maar ik denk dat het duurder is dan titanium. Het geproduceerde water wordt gekoeld door een grote warmtewisselaar die is aangesloten op een thermostaat in de pomp. Deze thermostaat regelt de hoeveelheid warmte die het warme water krijgt. Hierdoor wordt de thermostaat aangestuurd om gedurende de pompcyclus dezelfde temperatuur te behouden. Naarmate het koelproces traag verloopt, neemt het stroomverbruik van de pomp toe naarmate het koelwater koeler wordt. Dit verhoogt het risico op oververhitting van de pomp, en het energieverbruik van een waterpomp toeneemt. Daarom raad ik deze pomp niet aan als eerste keuze. U moet in plaats daarvan gebruik maken van een waterpomp die een efficiënt koelproces heeft.

Dus, hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn waterpomp energie verbruikt? Mijn advies is om geen pomp te kopen met een ingebouwde thermostaat of met een geïntegreerde thermo-elektrische kachel. Als u besluit om een van deze apparaten te kopen, zorg ervoor dat het geen ingebouwde controlemechanismen heeft. Op die manier hoeft het niet te worden onderhouden of gecontroleerd op een manier die schade kan veroorzaken. Als de pomp geen ingebouwd regelmechanisme heeft, u de pomp instellen om meer dan één schakelaar te gebruiken. In dat geval moet de hoofdonderbreker worden aangesloten op de voeding van de pomp. Als dat het geval is, zal de pomp nog steeds veel energie verbruiken, maar het zal het niet verspillen. Het is misschien een beetje lastig om een andere schakelaar toe te voegen aan de pomp, maar het is beter dan de oude manier als je niet wilt dat het opzetten van de pomp weer om verschillende watertemperatuur (thermo-elektrische) water te gebruiken. En dat kan indrukwekkend zijn in vergelijking met Dagkaart Bus Brabant Als u niet nodig hebt om een speciale configuratie voor uw pomp te maken, dan is het mogelijk om de pomp te gebruiken met een spanningsval van 1 / 5 van de nominale spanning, zoals ik uitleggen in mijn artikel over het gebruik van pompen met lage spanning vallen. Ik weet niet zeker waarom ze besloten om de standaard 1 / 4 of 1 / 2 spanning te laten vallen voor een laagspanningspomp te gebruiken, dat wel. Waarom hebben ze dit gedaan? Ik weet het niet. Maar, ik kan bevestigen dat de 1 / 4 spanning daling kan meer compatibel zijn met de "waterpomp" standaard, maar de 1 / 2 spanning daling is gewoon raar, denk ik. Dit is vrij indrukwekkend, in vergelijking met waterpomp vergelijk

Dus het probleem is dat de standaard waterpomp voor de "standaard" watertemperatuur heeft slechts een 1 / 5 spanning daling, maar als je een lage spanning druppel, de pomp maakt geen gebruik van de volledige spanning. Het maakt geen gebruik van de spanning op alle.