Mijn Audi gaf me de boodschap om koelvloeistof bij te vullen en er was slechts de helft in het zo goed onder min waarom zo weinig 458"

James van der Laan

Dus ze zeggen en dat het allemaal gebeurt aan de lopende band. Ja, ze zijn op die manier. Maar dan is de lopende band nog maar het begin. Wanneer de pompen worden gemaakt, worden ze gemaakt in de fabrieken in Europa, maar het productieproces wordt in veel andere landen uitgevoerd. Er is een reden waarom ze zeggen: "er zit maar de helft in". Het is niet te zeggen dat het niet genoeg is om koelvloeistof bij te vullen. De vraag gaat meer over de kwaliteit van het water waarin een pomp is geplaatst. Wanneer de pomp in België wordt gemaakt, wordt deze niet in een tank gedaan zoals een Duitse pomp. Dit lijkt beter te zijn dan Garden Impressions Paviljoen. Dit betekent dat het water komt uit een metalen slang aan de voorkant van de pomp die kan worden gereinigd, opnieuw gereinigd en in een moment een nieuw water uit een pijp die uit de muur. Het water afkomstig van de leidingen zijn niet aangesloten op een tank. Dit komt omdat in de meeste landen water uit leidingen in een tank niet wordt gebruikt, het wordt behandeld en ingevoerd in een andere bron. Die bron is op zijn beurt vaak in een ander land. Als de leidingen naar een tank gaan, gaan ze in een tank die is aangesloten op de belangrijkste watervoorziening van het land. Alleen in België staan de tanks in de huizen. Door de beperkte toegang krijgt de watervoorziening van België de Belgen via de waterleidingen in hun huizen. Het is een zeer klein percentage van het water dat in België wordt gebruikt. Maar het kan een grote impact hebben op de kwaliteit van leven in België, omdat het veel moeilijker wordt om de waterkwaliteit te handhaven. Ik heb geprobeerd om dit probleem op te lossen, omdat we niet meer water nodig. Het geeft ons het gevoel dat we niet veilig zijn in de stad, want als we in de stad zijn en we naar het toilet gaan en er is niet genoeg water, dan voelen we ons ziek. Ik denk dat we dit probleem moeten aanpakken. Zelfs waterpomp zal een test zijn. We moeten dus een systeem bedenken, een manier om om te gaan met de watervoorziening die het veiliger maakt voor iedereen, om ons water veilig te houden.

Dit is waar het idee voor de pomp vandaan komt. En dit is waarom ik dit doe. We hebben geen water meer nodig, we moeten dit probleem oplossen.