Dus we testen

James van der Laan

U vragen stellen, discussiëren en leren. Als je wilt praten over wat je leest, neem dan contact op. Ik zal proberen om deze blog bijgewerkt met nieuwe inhoud te houden zodra ik het heb.

Naast deze site, zal ik de links naar de blogs die ik ben betrokken bij open te houden, zodat iedereen ze kan vinden op de volgende locaties. Blog per categorie Blog per locatie Ik zal ook links naar blogs die worden gepubliceerd door mij (zoals deze) en zijn daarom onder dit beleid. Ik zal mijn best doen om deze links zo vaak mogelijk bij te werken, maar er kunnen vertragingen. Blog door Blogs Deze sectie zal links naar de blogs die ik heb gepubliceerd over het onderwerp van de blog die ik momenteel ben bewerken (evenals de blog de belangrijkste inhoud en / of een aantal van de bijbehorende blogs).

De enige criteria zijn het ontwerp en de functie, waardoor het voor iedereen makkelijker is om de merken met een eigen badge te zien.

Ik begon deze blog in 2011 en door de jaren heen heb ik mijn deel van de awards. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om mijn blog nog beter te maken. Hier is de eerste in een reeks van "Best in Show" awards. Ik ben geen professionele ontwerper, dus ik zal zeggen dat dit de meest willekeurige award die ik heb gewonnen, maar hey, ik ben vrij goed in het maken van willekeurige dingen gebeuren. De prijs is vernoemd naar mijn broertje en wordt geleverd met een gratis abonnement van een jaar op mijn waterpomp boek, "WaterPumps: From Beginner to Advanced". Mijn kleine broer is een fan van mijn blog sinds haar oprichting en is een van de meest invloedrijke lezers. Ik ben ook trots om te zeggen dat mijn broer, die is een grote fan van mij, is een groot deel van mijn marketing. Hij zal in onze komende Kickstarter campagne. Ik heb ook een belang genomen in het maken van waterpompen en producten beschikbaar in landen waar ze niet gebruikelijk zijn.

In eerste instantie beginnen we met de basis en gaan we verder met wat meer geavanceerde onderwerpen zoals het testen van de efficiëntie van een pomp, veiligheid, geluidsniveau en meer. De eerste post in deze serie is onze kijk op een pomp.

Waarom voelt een pomp als een verdwaald dier? Ik leerde voor het eerst over pompgeluid in 2008, toen een lokaal waterbedrijf waar ik bij betrokken ben een waterpomp installeerde waar ik nog nooit van had gehoord: een pomp die zich in mijn achtertuin bevond. Ik was meteen sceptisch. Hoe kan een waterbedrijf zo'n slechte pomp installeren? Immers, in mijn 20 jaar van het leven in Nederland, had ik nog nooit gehoord van dit soort pomp voor. Ik was vooral achterdochtig omdat de website van het waterbedrijf beweert dat het alleen water gebruikt dat wordt verzameld bij de inname van de pomp voor irrigatie. Echter, de pomp die ik kreeg was ook luidruchtig - als een verdwaald dier probeert te krijgen.

Dankzij ons testlaboratorium zijn we nu in staat om de beste resultaten te leveren voor onze klanten. We zijn niet de enige: er zijn duizenden pompeigenaren over de hele wereld die erg blij zijn met de resultaten die we kunnen leveren.

Onze tests op alle pompen zijn hier te vinden. We zijn erg trots op ons vermogen om al uw vragen en zorgen te beantwoorden op onze blog en in onze klantenservice kanalen. Ons doel is om de beste in de waterpomp wereld en als je vragen hebt over een pomp, u vragen. We hebben veel andere producten in de pijplijn, waaronder pompen die in staat zijn om meer geavanceerde metingen, zoals luchtdruk en vloeistoftemperatuur. Als u een pomp wilt kopen, kijk dan op onze website. Wij zijn de enige pompwinkel in Nederland met een complete inventaris van pomponderdelen en pomponderdelen om te testen en te repareren.

We doen dit om de hoogste kwaliteit van bewijs voor onze klanten te bereiken.

In onze review hebben we de volgende criteria gebruikt voor onze evaluatie van waterpompen: Waar is uw product goed voor? De waterpomp moet goede prestaties leveren voor de volgende criteria: • er mag geen groot of uitgebreid waterzuiveringssysteem voor nodig zijn om effectief te zijn. Het product moet in staat zijn om dezelfde prestaties te leveren als een standaard commerciële pomp tegen dezelfde kosten. • het moet betrouwbaar en betrouwbaar zijn, moet een positieve kwaliteit zijn. Een betrouwbaarheid die voldoet aan de test ingesteld door een leverancier van waterpomp is niet goed genoeg, tenzij het bedrijf heeft een lange staat van dienst van betrouwbaarheid. • Het moet veilig zijn voor de volgende mogelijke gevaren: waterstroomverlies, lekkage, pompuitval, pompuitval, corrosie, brand, brand of explosie. Als uw pomp heeft een van deze problemen, het heeft een lage score op deze review. Als de fabrikant van uw pomp niet aan dit kwaliteitscriterium heeft voldaan, hebben wij er geen gebruik van.