contacteer mij

James van der Laan

Contactformulier

Ik ben zeer actief en actief over waterpompen, dus mijn werk is niet altijd gericht op mijn naam en dat is goed, het is andersom :)

Ik heb niet echt veel nieuws of hebben veel dekking over de waterpompen, maar ik heb een paar foto's om u te laten zien het werk dat ik doe. Sommigen van hen zijn kleine foto's, maar sommige van hen zijn groot, zodat de hele wereld kan een goed idee over wat ik doe!

Ik ben een zeer gelukkige kerel. Mijn vrouw, de beste vriend in de wereld, mijn familie en ik hebben een geweldig huis, een prachtige tuin, een goede baan en een mooi leven. Ik heb geen geld en ik ben erg arm. Dit is de waarheid, maar begrijp me niet verkeerd, ik ben echt gelukkig en ik hou echt van dit leven! De waarheid is dat ik had kunnen opgeven en dat zou echt triest zijn, maar ik koos een manier die werkt voor mij.

Wees altijd beleefd. Als je onbeleefd bent, is de kans groot dat ik geen tijd heb om te antwoorden.

Neem nooit aan dat ik geen tijd heb om te antwoorden. Ik zal graag de meeste vragen beantwoorden. Als u een specifiek antwoord wilt, gebruikt u het formulier contact met mij. Bedankt James Vannest U bent momenteel het lezen van James Vannest's blog over waterpompen. James Vannest, geboren en getogen in Nederland, begon zijn blog als een manier om meer te weten te komen over waterpompen en een aantal nuttige tips te krijgen. Nu u een bezoek brengen aan de blog voor de laatste waterpomp nieuws en informatie! De blog is in het Nederlands geschreven, dus Engelstaligen moeten in het Nederlands lezen als je geïnteresseerd bent in de huidige staat van de waterpompindustrie. Als u een reactie of een vraag over waterpomp technologie achter te laten, voel je vrij om contact met mij op via e-mail. Ik ben ook blij om uw vragen te beantwoorden op de blog of in de comments sectie.

Opening Hours